Dating profiel aanmaken

Plaats een recente en leuke foto van jezelf maximaal 3, deze kun je eventueel voorzien van een wachtwoord zodat je profiel foto alleen zichtbaar is op verzoek maar verberg niks: zet geen zonnebril op, doe die motorhelm maar af en laat het maar zien als je niet superslank bent. Je wilt toch dat iemand je ­accepteert zoals je bent? In je profiel tekst kun je het best kiezen voor posi­tieve formuleringen. Zeg waar je van houdt en wat je zoekt in een partner over je hobby of je graag wandelt enz.. Vermijd negativiteit waarom zou je in je profiel melden dat je een hekel hebt aan rokers, tattoos, mensen met huisdieren. Dat zorgt er echt niet voor dat mensen zin krijgen om op je te reageren!

 

Probeer ori­gineel te zijn en wees vooral eerlijk. Veel mensen schrijven dat ze van een strandwandeling, een glas wijn of een terrasje houden. Als je specifieker bent, wordt het leuker! Bijvoorbeeld: ‘Ik zoek het liefst schelpen op het brede strand van Ameland.’ Sommige mensen hebben de neiging al hun kwetsbaarheden en beperkingen meteen te willen vermelden. Hoewel er iets voor te zeggen valt, kun je die beter bij een echte ontmoeting delen. Als er een leuke klik is, worden minpunten eerder over het hoofd gezien.

Wanneer je profiel is ingevuld wordt deze eerst door ons gecontroleerd op fakers zo houden we de site leuk, gezellig en vooral veilig.